Klein Design logo

Over Klein Design

Klein Design is een Nederlandse interieurbouwer en keukenfabriek, opererend vanuit de Uhlweg 5 te Heerenveen.  We leveren maatwerk voor particuliere en zakelijke klanten in heel Nederland en zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten door een hoge mate van efficiëntie. Hierdoor kunnen we op een effectieve manier hoogwaardige producten maken.

Binnen ons bedrijf kennen we een aantal specialisme in de vervaardiging van meubilair. Zo zijn we als HI-MACS, CORIAN®, Durasein en Krion Quality member de officiële verwerker in Friesland, en hebben we een zeer uitgebreid repertoire aan producten van massief hout die we kunnen produceren. De meubelen kunnen na montage direct door naar de aangelegen spuiterij, Meubelspuiterij Friesland.

Dankzij onze efficiënte en geautomatiseerde werkprocessen, en onze kennis over allerlei materialen is Klein Design in staat voor iedere klant op maat hoogwaardige meubelen en interieurs te produceren én te plaatsen. Als u meer wilt weten over ons of wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen.