Massief houten keuken – Klein Design

Massief houten keuken

Massief houten keuken / Massief houten keukens Klein Design – Naast het ontwerpen en produceren van meubelen en interieurs van plaatmateriaal onderscheidt Klein Design zich ten opzichte van traditionele interieurbouwers op een aantal heel belangrijke punten, zoals: verregaande automatisering, massieve houtbewerking en een eigen professionele spuiterij. Zo is de machinale, naast de plaatverwerkende machines, uitgerust met een breed scala aan machines die van de ruwe planken een compleet eindproduct kunnen maken. Hierbij is de juiste kennis van de werking van massief hout cruciaal. Door onze geavanceerde productietechnieken kunnen wij exclusieve maatwerk keukens leveren tegen de prijs van een standaard kwaliteitskeuken.Van modern tot klassiek! In diverse kleuren, materialen en afmetingen: alles is mogelijk. De wens van de klant staat daarbij centraal, waarbij alles draait om een hoog afwerkingsniveau, klasse en duurzaamheid. Uw smaak, vertaald in een op maat gemaakte keuken. Helemaal naar uw wensen.De wens van de klant staat centraal, waarbij alles draait om een hoog afwerkingsniveau, klasse en duurzaamheid. CliĆ«nten zijn van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in de werkplaats om te zien hoe er vanuit het door hun uitgekozen ontwerp een meubel tot stand komt.

Interieur en design is zoveel meer dan wat je ziet. Het is een samenhang tussen sfeer, emotie en beleving. Zo krijgt interieurbouw een ziel. Interieurs als totale sfeerbeleving, meubels als individuele hoogstandjes van design, functioneel en duurzaam.

In onze studio zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen van interieurs. Klein Design ontwerpt en levert maatwerk interieurs voor de particuliere en de zakelijke markt. Van keukens tot directiekamers, van horeca- tot schoenenzaak. Kwaliteit van het ontwerp, de materialen en een succesvolle uitvoering staan centraal in onze aanpak. Elk project is een unieke kans om de visie van de klant te verbeteren en te implementeren boven hun verwachtingen. Massief hout

Massief houten keuken

interieurbouw interieur Klein Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *